Курячі ніжки в мультиварці можна приготувати різними способами: потушкувати, посмажити, приготувати на пару. Дуже смачними виходять курячі ніжки з картоплею в мультиварці, якими я нещодавно порадувала своїх близьких. Вся сім’я наминала цю страву за обидві щоки. Причому рецепт був дуже простий.
Сьогодні ми приготуємо у мультиварці курячі ніжки з овочами. Овочі можна брати будь-які, які знайдуться на вашій кухні. Я використовувала морквину, ріпчасту цибулю та болгарський перець.
Особливість цієї страви в тому, що ніжки спочатку обсмажуються з одного боку, а потім вони тушкуються спільно з овочами. У результаті виходить підсмажена скоринка і ніжне соковите м’ясо. Ті, хто стежать за фігурою, можуть перед приготуванням зняти з ніжок шкіру. А можна готувати зі шкірою, але не їсти її. Я зазвичай так і роблю. Усе найсмачніше віддаю чоловікові.
Що необхідно для приготування курячих ніжок у мультиварці
- курячі ніжки — 2-3 штуки
- головка ріпчастої цибулі
- одна морква
- один болгарський перець
- сіль зі спеціями
- 2-3 столові ложки рослинної олії
Як приготувати чорничне варення в мультиварці, щоб воно вийшло густим, ароматним і дуже смачним? Детальний рецепт з поясненнями та порадами можна знайти https://koshkindomik.icu/chornichne-varennja-v-multivarci.html, і ви отримаєте ідеальний результат.
Як приготувати курячі ніжки в мультиварці
Курячі ніжки промиємо, натремо сіллю та спеціями. У каструльку наллємо дві-три ложки рослинної олії та обсмажимо в мультиварці в режимі випічка протягом 25-30 хвилин.
У цей час поки що почистимо овочі: моркву натремо на крупній тертці, цибулю — дрібно поріжемо, болгарський перець поріжемо невеликими брусочками.
Перевернемо курячі ніжки і додамо порізані овочі.
Продовжимо обсмажувати курячі ніжки з овочами в мультиварці ще 25 хвилин у режимі «випічка».
Після сигналу курячі ніжки в мультиварці з овочами готові!
Курячі ніжки з овочами були з’їдені за один присід! 🙂