Сьогодні ми пропонуємо поекспериментувати з сирною запіканкою, однією з коронних страв, які готуються в мультиварці. Ніжні, смачні, корисні, сирні запіканки, улюблені дорослими і дітьми. Не виняток і сьогоднішня запіканка з начинкою з моркви та родзинок. Спробувавши таку смакоту одного разу, тепер ми готуємо її дуже часто. Додаткові вітаміни та мікроелементи моркви та родзинок, насичений аромат, незвичайний смак — все це характеристики нашої запіканки. Спробуйте обов’язково. Ось рецепт:
Рецепт сирно-морквяної запіканки в мультиварці з родзинками
Інгредієнти для приготування:
- Сир — 500 гр.
- Манка — 3 ст.л. (з гіркою)
- Сметана — 100 гр.
- Цукор — 4 ст. л.л. (з гіркою)
- Крохмаль — 1 ст.л. (без гірки)
- Яйця курячі — 3 шт.
- Рослинна олія — для змащування чаші
- Морква сира, родзинки — для начинки
Приготування сирно-морквяної запіканки в мультиварці з родзинками
Для початку, змішаємо манку і сметану. Залишимо цю суміш на 7-10 хвилин, манна крупа має трохи набрякнути.
Хочете спробувати щось нове? Макаронна запіканка – це ідеальний вибір. Детальний рецепт знаходиться на https://svashka.top/makaronna-zapikanka-v-multivarci.html, де ви знайдете всі необхідні кроки для ідеального результату.
Через належний час, додамо до манно — сметанної суміші сир, цукор (кількість цукру можна збільшити або зменшити за смаком) і крохмаль.
Гарненько перемішаємо інгредієнти і додамо сирі курячі яйця, після чого, знову перемішаємо.
Сирна маса для запіканки готова. Змащуємо чашу мультиварки рослинною олією і виливаємо на дно чаші половину сирної маси.
Наступним кроком змішуємо терту моркву і чисті родзинки, і висипаємо начинку рівним шаром на сирну масу. Зверху, на начинку, виливаємо залишки «тіста».
Закриваємо кришку мультиварки, вибираємо режим «випічка», час встановлюємо 60-70 хвилин.
А після сигналу запіканочку можна їсти. Вона смакує і в гарячому, і в холодному вигляді. Смачного!