Це дуже простий і традиційний рецепт чізкейка, який подається холодним у маленьких індивідуальних порціях і не потребує жодної випічки! А на додачу можна спекти швидкий пиріг в мультиварці за крутим рецептом!
Вишневий чізкейк список інгредієнтів:
- чашки крихт крекеру
- столові ложки розтопленого, вершкового масла несолоного
- чашка густих збитих вершків, холодних
- Вершковий сир вагою 230 грамів, розм’якшений до кімнатної температури
- 1/3 склянки цукру
- 1 ложка (чайна) лимонного соку
- 1 банка темної солодкої вишні
- 2 столові ложки сметани
Інструкція приготування:
- Щоб приготувати чізкейки, для початку розтопіть вершкове масло в мікрохвильовій печі у великій мисці. Перемішайте крихти крекеру з розтопленим маслом до того моменту, коли крекер стане злегка липким. Викладіть у баночки велику кількість крекерів. Приблизно до половини і відставте їх убік.
- Збийте охолоджені густі вершки до утворення жорстких піків за допомогою ручного або стаціонарного міксера. Відкладіть збиті вершки в сторону.
- Збийте вершковий сир, цукор, сметану, лимонний сік до однорідної та кремоподібної маси. Обов’язково розбийте всі грудочки вершкового сиру.
- Використовуючи міксер на низькій швидкості або гумову лопаточку, додайте збиті вершки в начинку для чізкейка до отримання однорідної субстанції. Акуратно перемішайте, щоб збиті вершки не згорнулися.
- Викладіть кілька великих ложок начинки на корж із крекера. Обов’язково залиште трохи місця для вишні.
- Охолодіть баночки з чізкейком до готовності до подачі. Я зрозуміла, що якщо додасть вишню занадто рано, то вишневий сік просочить крекер. Тому я рекомендую додавати вишню одразу після подачі. Викладіть темну солодку вишню поверх начинки та подавайте. Смачного!