Хочете шматочок ягідного пирога? Ось простий рецепт, в якому детально описано що з чим змішувати, щоб на виході вийшла м&’яка, повітряна випічка з вкрапленнями кисло-солодкої смородини. 
Для приготування пирога вам буде потрібно
- смородина (заморожена)
- борошно — 200г
- йогурт фруктовий — 100г
- яйце — 2 шт.
- сода — 1/2 ч. л.л.
- олія рослинна — 30 мл
- цукор — 2/3 склянки.
Рецепт пирога

Ягоди заздалегідь розморозити.

Приготувати тісто для пирога. У мисці відповідного об&’єму збити міксером цукор із яйцями до дуже пишної піни. Цукровий пісок повинен розчинитися повністю.

В отриману яєчну суміш влити рослинну олію і йогурт. Збити масу до однорідності.

Далі додати просіяне борошно, змішане з содою.

Замісити тісто середньої густоти. За необхідності додати ще борошно.

Форму для випічки промазати вершковим маслом і вилити в неї тісто.

Заздалегідь розморожену ягоду розподілити по поверхні тіста і трохи посипати цукровим піском.