Легкий пиріг із чорною смородиною

Хочете шматочок ягідного пирога? Ось простий рецепт, в якому детально описано що з чим змішувати, щоб на виході вийшла м&’яка, повітряна випічка з вкрапленнями кисло-солодкої смородини. Легкий пиріг із чорною смородиною . Фотографія рецепта

Для приготування пирога вам буде потрібно

  • смородина (заморожена)
  • борошно — 200г
  • йогурт фруктовий — 100г
  • яйце — 2 шт.
  • сода — 1/2 ч. л.л.
  • олія рослинна — 30 мл
  • цукор — 2/3 склянки.

Рецепт пирога

Легкий пиріг із чорною смородиною

Ягоди заздалегідь розморозити.

Легкий пиріг із чорною смородиною

Приготувати тісто для пирога. У мисці відповідного об&’єму збити міксером цукор із яйцями до дуже пишної піни. Цукровий пісок повинен розчинитися повністю.

Легкий пиріг із чорною смородиною

В отриману яєчну суміш влити рослинну олію і йогурт. Збити масу до однорідності.

Легкий пиріг із чорною смородиною

Далі додати просіяне борошно, змішане з содою.

Легкий пиріг із чорною смородиною

Замісити тісто середньої густоти. За необхідності додати ще борошно.

Легкий пиріг із чорною смородиною

Форму для випічки промазати вершковим маслом і вилити в неї тісто.

Легкий пиріг із чорною смородиною

Заздалегідь розморожену ягоду розподілити по поверхні тіста і трохи посипати цукровим піском.