Компот з айви з фейхоа за смаком нагадує яблучний, але аромат виходить настільки незвичайний, що порівнювати з іншими фруктовими напоями складно. І обов&’язково дайте компоту настоятися, щоб він вийшов максимально насиченим і смачним.
Для приготування компоту вам знадобиться
- айва — 500г
- фейхоа — 300г
- цукор — 200г
- вода — 1.5л.
Рецепт компоту

Вимити стиглу айву, розрізати навпіл, вичистити серцевину, після чого порізати м&’якоть, що залишилася, невеликими шматочками.

Перекласти в каструлю для варіння компоту.

У фейхоа зрізати кінчик. Кожну ягоду розрізати навпіл.

Додати половинки фейхоа в каструлю до айви. Насипати цукор.

Залити теплою або гарячою водою з чайника.

Довести компот до кипіння, знизити вогонь і варити 15-20 хвилин під кришкою. Зняти каструлю з плити і залишити напій настоюватися приблизно 10 хвилин. Готовий компот з айви з фейхоа можна пити гарячим або холодним.Смачного апетиту!