Бісквіт на лимонаді в мультиварці

Бісквіт на лимонаді в мультиварці

Сьогодні я хочу поділитися рецептом приготування смачного і пишного бісквіта на лимонаді в мультиварці. Для такої випічки газований напій потрібно розкривати перед додаванням у тісто. Якщо лимонад уже постояв деякий час у відкритому вигляді, то він уже не годиться для замішування тіста. Весь секрет пишності полягає в бульбашках.

Лимонад надає не тільки легкості бісквіту, а й приємного аромату. У цьому рецепті напій зі смаком дюшесу, смак якого передається і самій випічці. Тому немає необхідності додавати спеціальну фруктову есенцію або ванілін.

Бажано взяти лимонад без високої концентрації барвників. Припустимо, тархун або подібний насичений напій відіб’ється на кольорі коржа. Він може стати сірим і непоказним, що не прикрасить десерт. Тому краще віддати перевагу радянським напоям типу Дюшес, Крем-сода, Буратіно. Цей бісквітний корж можна використовувати як основу для торта. Корж виходить трохи сухуватим і розсипчастим, тому його потрібно попередньо просочити сиропом.

Інгредієнти для приготування бісквіта на лимонаді

  1. Лимонад — 1 ст.
  2. Яйця курячі — 4 шт.
  3. Цукровий пісок — 1 ст.
  4. Олія соняшникова — 0,5 ст.
  5. Борошно пшеничне вищого ґатунку — 1 ст.
  6. Розпушувач тіста — 1,5 ч. л.л.

Тушковані кабачки з помідорами та сиром – це легка та смачна страва, яка підійде для будь-якого прийому їжі. Ніжні кабачки, поєднані з соковитими помідорами та ароматним сиром, створюють страву, яка змусить вас закохатися з першого ж укусу. Хочете спробувати? Знайдіть рецепт за цим посиланням: https://linkinsite.top/tushkovani-kabachki-z-pomidorami-ta-sirom-u.html. Ця страва стане вашим новим улюбленим рецептом.

Як приготувати бісквіт на лимонаді в мультиварці

Для збивання продуктів потрібно взяти глибокий і чистий посуд. У неї слід акуратно розколоти курячі яйця. Насамперед їх потрібно розтерти міксером, а потім уже підсипати цукор.

1_189.jpg

В однорідну масу налити соняшникову олію, вона має бути без смаку та запаху. Якщо додати нерафіновану олію, то вона переб’є аромат лимонаду, і переважатиме смак соняшнику.

2_158.jpg

Можна купити лимонад у скляній пляшці без консервантів. Відкрити пляшку і вилити напій в основну консистенцію. Перемішати тісто до однорідного стану.

3_154.jpg

Додати в тісто розпушувач, добре розмішати.

4_154.jpg

Борошно попередньо просіяти і насипати в загальну суміш невеликими порціями.

5_154.jpg

Чашу мультиварки обов’язково змастити олією. Заповнити її приготованим тістом і розрівняти поверхню.

6_152.jpg

Бісквіт на лимонаді випікається 1 годину в режимі «Випічка».

7_147.jpg

Через 20 хвилин після готовності витягти випічку на тарілку і можна пробувати. Бісквіт можна порізати на невеликі скибочки, змастити їх вершковим маслом або варенням і подати до столу з гарячим напоєм. Смачного!

8_124.jpg