Гречка дуже корисна для організму. Але не всі її люблять. А ось приготована в мультиварці гречана каша з фаршем припаде до смаку і дорослим, і дітям. І готується вона без жодних складнощів. Обсмажуємо м’ясний фарш з овочами в мультиварці, засипаємо гречку, вмикаємо програму і чекаємо смачного обіду.
Як м’ясний фарш я використовувала свинину з яловичиною в рівній кількості. Якщо взяти магазинний фарш, він буде жирнуватий. Найкраще купити свіжу свинину і яловичину та пропустити через м’ясорубку. Фарш вийде набагато смачнішим і менш жирним. Отже, приступаємо до приготування гречаної каші з фаршем у мультиварці.
Інгредієнти для приготування гречки з фаршем
- Пів кіло м’ясного фаршу (свинина/яловичина: 1/1)
- Гречана крупа — одна склянка
- Одна головка цибулі
- Одна морквина
- Гаряча вода — 2 склянки
- Сіль із перцем
- 2 стіл. л .рослинної олії
Котлети на пару – це не лише дієтична, але й дуже смачна страва. Як приготувати їх у мультиварці, щоб вони вийшли ніжними та соковитими? Дізнайтеся https://blogidealista.shop/kotleti-na-paru-v-multivarci-z-jalovichogo-farshu.html, де вас чекають прості інструкції та корисні поради.
Як приготувати гречану кашу з фаршем у мультиварці
Чистимо цибулю з морквою. Цибулю дрібно шаткуємо, моркву натремо на крупній тертці. Пасеруємо в режимі «випічка» до золотистого кольору. Приблизно 10 хвилин.
До овочів додаємо м’ясний фарш.
Добре перемішуємо, розминаючи грудочки. Обсмажуємо на цьому ж режимі ще 30 хвилин під закритою кришкою.
Після сигналу додаємо промиту гречку.
Посолимо, поперчимо, додамо лавровий лист і спецій за бажанням. Наллємо дві склянки води.
Вмикаємо режим гречка і йдемо у своїх справах. Мультиварка готує сама, ви тільки закладаєте. Якщо немає часу і бажання обсмажувати овочі, можна всі інгредієнти відразу закинути.
Коли каша приготується, лавровий лист можна викинути і все добре перемішаємо.
Смачна гречка з фаршем в мультиварці готова! Смачного. Прикрашаємо огірочками та подаємо до столу.
Смачного!