Салат із крабовими паличками найсмачніший

Салат із крабовими паличками найсмачніший Зовсім оригінальний салат із

Класичний салат із крабових паличок за традиційним рецептом із кукурудзою виходить дуже смачним. Це популярна закуска на святковому столі. Його обожнюють готувати господині й люблять його за те, що він простий, але водночас і смачний.

Крабові палички настільки універсальний продукт, що його можна додавати в будь-які страви, готувати з них самостійні закуски, поєднуючи з найрізноманітнішими інгредієнтами. Їх смажать у клярі, фарширують, запікають, начиняють тарталетки відповідним фаршем, ну і, звісно ж, роблять найсмачніші салати.

Спробую поділитися з Вами тим, що готували мої батьки та бабуся — традиційний радянський салат знає кожен гурман, а ось Вам оригінальні варіанти.

Крабові палички поєднуються з найрізноманітнішим сиром, сиром, кукурудзою, різними овочами, зі всілякими заправками і спеціями.

Салат із крабових паличок: класичний покроковий рецепт крабового салату

Ось такий рецепт крабового салату і вважається класичним. Років так 25 тому на прилавках у магазинах з’явився незвичайний продукт. І спритні господині знайшли йому застосування. Ось так на світ з’явився кулінарний шедевр.

  • пачка крабових паличок;
  • рис — трохи менше півсклянки;
  • хрусткий свіжий огірок — 2 штуки;
  • яйця — 3 шт.;
  • зелена цибуля;
  • одна ріпчаста цибуля (можна синя);
  • банка кукурудзи;
  • дієтичний майонез;
  • дрібна сіль і чорний перець мелений.

Покроковий рецепт приготування:

Спершу варимо рис і яйця, щоб не розтікався жовток. Поки вони варитимуться, можна нарізати кубиками основний інгредієнт і огірки. Два види цибулі потрібно дрібно порубати.

Тепер дістаємо яйця, охолоджуємо їх і нашаткуємо дрібними кубиками.

Перемішуємо все в одній ємності, за смаком додаємо різні спеції та заправляємо будь-яким дієтичним майонезом. Вибирайте дієтичний, щоб не перевантажувати калоріями салат.

Поза сумнівом така класична страва, якщо з нею про імпровізувати, доречна на Новий рік. До речі у нас вже є стаття про новорічні салати .

Салат із крабових паличок: рецепт з огірком та авокадо

Поєднання авокадо і свіжого огірка надають тонкого смаку і приємно здивують гостей, коли дізнаються, що зелені кубики — це ще не тільки огірок.

  • авокадо — 2 штучки;
  • свіжий огірок — 2-3 шт.;
  • відварена картопля — 2 коренеплоди;
  • палички крабові — 1 упаковка;
  • кукурудза — 1 банка;
  • цибуля ріпчаста — 1 велика цибулина;
  • сметана або легкий майонез.

Варимо круто яйця і розрізаємо на дрібні кубики. Ставимо варитися в «мундирах» картоплю. Очищаємо авокадо і також ріжемо, додаємо нарізаний огірок і нашатковану цибулю.

Дістаємо картоплю, охолоджуємо і ріжемо на ті самі геометричні фігури. Залишилося крупно порізати основний інгредієнт, змішати всі компоненти, заправити будь-яким соусом і додати улюблені спеції за смаком.

Соковитий салатик: рецепт із кукурудзою та пекінською капустою

  • пекінська капуста — 100 грам;
  • кукурудза — 1 банка консерви;
  • крабові палички — 230 г;
  • відварені яйця — 4 шт.;
  • цибулина;
  • цибуля зелена і кріп;
  • перець, сіль;
  • пісний майонез.

Ріжемо пекінську капусту на тоненькі смужки. Крупно ріжемо палички. Готові яйця, два види цибульки та кріп дрібно шаткуємо.

Змішуємо всі компоненти в одній ємності, додаємо спеції, можна додати сухих трав і заправляємо легким майонезом.

За бажання можна полити знежиреним йогуртом і подавати на тарілці, прикрасивши трояндочкою з вареної морквини. Але без фанатизму, щоб це не було схоже на радянську їдальню.

Салат із крабових паличок: рецепт із помідорами

  • помідори (сливка або можна чері) — 3/6 шт.;
  • палички крабові — 300 гр.;
  • консервовану кукурудзу;
  • яйця курячі (зварені круто) — 3 шт.;
  • морква відварна — одна.;
  • одна цибулина синьої цибулі;
  • свіжий або солоний огірок;
  • основні спеції;
  • майонез.

Нарізаємо помідори «вершки» на кубики, якщо вибрали чері, то навпіл. На середні однакові кубики нарізаємо моркву, готові яйця, палички, огірок. Шинкуємо цибулю.

Салат із крабовими паличками найсмачніший На середні однакові кубики нарізаємо

Тепер у мисці за традицією змішуємо все приготоване, солимо-перчимо і вливаємо майонез. Салат виходить яскравим, тому його можна подавати порційно в прозорих склянках.

Салат із крабових паличок — смачний рецепт із картоплею та горошком

Злегка нагадує «Олів’є», але тільки замість ковбаси тут ідуть крабові палички.

  • горох консервований — 250 г;
  • відварена в «мундирах» картопля — 3-4 шт.;
  • крабові палички — 200-300 г;
  • яйця варені — 4 штуки;
  • свіжий або маринований огірок — 3 штуки;
  • синя цибуля;
  • сіль-перець;
  • сметана.

Ріжемо все на дрібні куби — моркву, відварену картоплю, готові яйця, цибулю й огірок. Виливаємо з консервів рідину і висипаємо зелений горошок. Можна для цього рецепта взяти горох заморожений, швидко його розморозити і використати, бо такий горох швидко псується.

Тепер залишилося за смаком посолити і додати трохи перцю та заправити сметаною.

Салат із крабових паличок — рецепт із рисом

Багато господинь люблять розбавляти такий салат вареним рисом, щоб його було більше і вийшло ситніше. У цьому є частка розуму! Принципових переваг щодо рису немає, головне, щоб він після варіння не скрипів на зубах.

  • рис — 4 ст. л.;
  • сурімі — 250 гр.;
  • варені яйця (жовтки) — 3-4 шт.;
  • ріпчаста цибуля — 2 середні;
  • кукурудза — 150 грамів;
  • помідор — великий;
  • спеції;
  • сметана.

Для початку потрібно попередньо замочити рис, щоб потім зварити його до готовності. Потрібно витримати таку консистенцію, за якої рис не буде хрустіти на зубах, але й не перетвориться на кашу.

Яєчні жовтки дрібно покришіть. Наріжте на кубики ріпчасту цибулю, великий помідор і сурімі.

Тепер вивантажте кукурудзу в гастроємність, додайте інші компоненти, добре розмішайте і насолоджуйтеся легким і ситним салатом.

Салат із крабових паличок рецепт із білокачанною капустою

  • капуста — середній качан;
  • кріп — пучок;
  • горошок — одна баночка;
  • палички крабові — 1 уп.;
  • свіжий огірок — 3 шт.;
  • цибуля — 1-2 штуки;
  • зелена цибуля — кілька пір’їн;
  • стандартні спеції;
  • майонез.

Потрібно постаратися дуже тонко нашаткувати білокачанну капусту. Якщо є спеціальна терка, то краще використовувати її.

Далі дрібно нарізаємо основний інгредієнт, кріп, цибулю, свіжий огірок, зелену цибулю. Змішуємо все в одній ємності, заправляємо соусом і додаємо спеції.

Такий салат можна робити для наповнення тарталеток або як начинку для печеної картоплі.

Рецепт салату з крабових паличок з ананасом

На любителя, тому що не всі люблять поєднання морських продуктів або м’яса з ананасом. Смак виходить кисло-солодким і пікантним. Навіть скептикам варто спробувати!

  • крабові палички — 300 грамів;
  • пекінська капуста — 50 гр.;
  • консервований ананас — 200 г;
  • цибуля — середня цибулина;
  • свіжий огірок — один великий;
  • яйця (зварені круто) — 3 шт.;
  • спеції;
  • сметана;
  • соєвий соус.

Дрібно ріжемо пекінську капусту, всі палички, цибулину, готові яйця й огірочок. Зливаємо з ананаса сік і викладаємо в ємність. З’єднуємо всі продукти, додаємо кілька крапель соєвого соусу, сметану і спеції. Добре перемішуємо і пробуємо на смак. У вас має вийти баланс солоного і солодкого.

Салат із крабових паличок: рецепт без кукурудзи, але з квасолею

Рецепт незвичайний, поєднання може здатися трохи дивним, але ви точно не пошкодуєте, коли спробуєте його.

  • консервована біла квасоля;
  • сурімі — 250 гр.;
  • відварений рис — півсклянки;
  • ріпчаста цибуля — 2 шт.;
  • зелена цибуля — пучок;
  • кріп;
  • яйця курячі — 3-4 шт.;
  • сіль-перець;
  • майонез.

Вибирайте дрібну квасолю, щоб її не потрібно було розрізати. Наріжте крабові палички розміром із білу квасолю, зелень кропу та цибулю дрібно наріжте (обидва види). Яйця наріжте кубиками, як і сурімі.

Тепер рис з іншими компонентами перемішайте добре, додайте в потрібній кількості спеції та заправте соусом.

Гарячий салат із крабових паличок без рису з червоною рибою

  • великі крабові палички — 200 г;
  • плавлений сир — 1 уп.;
  • кукурудза консервована — 200 грамів;
  • горошок консервований — 150 г;
  • червона риба — 150 гр.;
  • спагеті — упаковка;
  • лимон;
  • оливкова олія.

Для початку потрібно злегка підсмажити на краплі олії рибу, додати спецій і скропити лимоном. Коли риба охолоне — порізати на невеликі шматочки.

На крупній тертці потрібно потерти плавлений сир. Тепер на середні кубики нашаткуйте крабові палички. Поставте на плиту каструлю з водою, щоб зварити спагеті.

Збирайте в мисці кукурудзу та горошок, рибу, крабові палички, спеції, майонез, а коли зваряться спагеті, їх теплими перенесіть також у миску. Заправте оливковою олією або злегка збризніть лимонним соком. Виходить ціла самостійно гаряча страва!

Салат «Крабовий будиночок»

Зовсім оригінальний салат із крабових паличок, а рецепт дуже смачний. Його ще називають «Монастирська хата». Вам обов’язково варто приготувати його на свято або Новий рік і пригоститися разом із гостями.

  • крабові палички (великі) — 7 штук;
  • яйця — 3 шт.;
  • часник — 1 зубок;
  • твердий сир — 150-200 гр.;
  • майонез;
  • сіль;
  • кріп;
  • зелень цибулі.

Відварюємо яйця. Поки вони варяться потрібно натерти твердий сир, видавити часник, нашаткувати зелень, додати трохи солі, майонез, а потім натерти і яйця.

Тепер беремо великі крабові палички, розгортаємо їх, намазуємо готовою начинкою і знову згортаємо. Так потрібно начинити всі палички, а потім викласти їх вертикально в шаховому порядку, промазуючи шари майонезом і створюючи своєрідний «будиночок».

Зверху його можна задекорувати тертим сиром іншого сорту. Начинка для такого салату може бути різною:

  • сир, нежирна сметана, дрібний кріп і часник;
  • плавлений сир, варені яйця, легкий майонез, молодий часник і мелений перець;
  • консервований тунець, дрібна зелена цибуля і помідори;
  • смажені з цибулею гриби і тертий будь-який сир.

Салат із крабових паличок «Червоне море» дуже смачний рецепт із помідорами без рису

Легкий крабовий салат — смаколик до вашого повсякденного меню.

  • паличок крабових — одна банка;
  • один червоний перець (болгарський);
  • помідори — 2-3 штучки;
  • твердий сир — грам 100-150;
  • часник;
  • майонез.

Спочатку нарізати краби соломкою.

Помідори порізати на чотири частини, видалити всю рідину і насіння, а потім порізати соломкою.

Усередині перцю прибрати насіння і теж порізати соломкою. Сир натерти на середній тертці.

Часник можна дрібно порізати або пропустити через прес.

Усе перемішати і присмачити майонезом.

Легко, просто і смачно!

Листковий салат «Корида» з крабовими паличками і сухариками — новинка на Новий рік

  • крабові палички — один пакет;
  • сир — 150 гр.;
  • помідор — 3-4 штуки;
  • сухарики — невеликий пакетик;
  • часник — зубчик;
  • кукурудза консервована — банка;
  • майонез — 100 г.

Нам знадобиться сервірувальне кільце — будемо готувати шарами. Насамперед нам потрібні сухарики. Їх можна придбати в магазині готові або зробити самому.

Для самостійного приготування сухарів вам знадобиться білий хліб, який режим на квадратики і викладаємо на деко. Запікаємо або підсушуємо в духовці. Виймаємо та охолоджуємо.

Помідори також нарізаємо на кубики без м’якоті (м’якоть тільки розрідить салат, а нам це не потрібно). Слідом шаткуємо крабові палички (краще найсвіжіші).

Відціджуємо розсіл із консервів. Натираємо на дрібній тертці сир. Дрібно ріжемо часник.

Тепер приступаємо до шарів нашої страви. Кожен шар заправляємо майонезом. Першим — помідори, другий шар — часник і крабові, потім кукурудза і сир. На завершення майонезна сіточка і сухарики.

Тепер «Корида» готова — подавайте на стіл. Смачного!

З крабовими паличками можна зварити масу смачних закусок, начинок для тарталеток, бутербродних намазок і самостійних закусок. Спробуйте взяти наші салати за основу і поекспериментувати зі своїми таємними інгредієнтами. Ми впевнені, що вийде оригінально та смачно!

За мотивами тецепта на сайті https://baluvanamama.icu/.